Eficiența tratamentului cu albire dentară
Sunteți curioși să aflați cum funcționează tratamentele cu albire dentară? O mulțime de oameni apelează la acest tratament în zilele noastre pentru a corecta rapid decolorarea dinților. Dinții pot căpăta pete sau se pot îngălbeni în timp, din mai multe motive, dar dinții albi nu numai că arată mai sănătoși, dar dau și un aspect estetic mai bun. Albirea dentară este un tratament eficient, deoarece elimină petele din stratul de suprafață al dinților, redând strălucirea „perlată” dorită.
Dacă vă doriți dinți mai albi, acest tratament este una dintre cele mai bune modalități de a obține zâmbetul strălucitor pe care vi l-ați dorit întotdeauna.
Care sunt cauzele îngălbenirii dinților?
Nu numai că petele dentare sunt inestetice, dar pot fi și greu de eliminat. Decolorarea este adesea cauzată de alimentele și băuturile de zi cu zi care conțin acizi sau pigmenți puternici, cum ar fi vinul roșu, cafeaua, ceaiul, băuturile carbogazoase, fructele și legumele închise la culoare și unele sosuri.
Un alt factor ar putea să îl constituie înaintarea în vârstă. Există câteva explicații pentru motivele pentru care dinții s-ar putea îngălbeni pe măsură ce îmbătrânim. De exemplu, pe măsură ce stratul de smalț se subțiază, dinții își pot schimba culoarea din cauza altor schimbări de sănătate care au loc în corpul nostru.
Dinții se pot îngălbeni din mai multe motive, inclusiv genetice. În aceste cazuri, este și mai important să acordați atenție îngrijirii orale.
În plus, merită menționat faptul că dinții pot fi afectați și de obiceiurile zilnice. De exemplu, fumatul țigărilor va duce la îngălbenirea dinților din cauza gudronului, nicotinei și a altor componente colorate din produsele din tutun.
Îngrijirea danturii după albirea dentară în Brăila
- Odată ce alegeți tratamentul cu albire dentară, nu există pași extraordinari de urmat, dar păstrarea unor bune obiceiuri de igienă orală, cum ar fi spălatul pe dinți de două ori pe zi și folosirea aței dentare - precum și vizitarea regulată a dentistului - sunt esențiale.
- După ce ați ales tratamentul cu albire dentară, este esențial să evitați să mâncați anumite alimente care pot provoca pete timp de câteva zile. Printre acestea se numără cafeaua sau vinul, sosul de roșii, sfecla roșie etc.
- Prea mult zahăr poate duce la îngălbenirea și deteriorarea dinților, așa că cel mai bine este să limitați cantitatea pe care o consumați.Nu uita de respectarea igienizării dentare. Folosește o pastă de dinți cu efect de albire.
- În funcție de starea dinților dumneavoastră, medicul dentist vă va recomanda probabil un detartraj și un periaj profesional la fiecare 6 luni. Fluxul de aer este, de asemenea, utilizat pentru a îndepărta orice acumulare de placă sau tartru și pentru a se asigura că zâmbetul dumneavoastră rămâne sănătos.
- Folosirea excesivă a tratamentelor profesionale de albire vă va deteriora dinții și îi va face să pară galbeni în loc de albi.
Lasă-ne un comentariu